DICTIONAR DE VISE

APASATI PE BUTONUL PRIMEI LITERE A SIMBOLULUI VISAT

Dictionar de vise - Mireasa

                   Visul are in general explicatii negative atunci cand te visezi scotand mireasa din casa, insemnand moarte. Aceasta interpretare din dictionar este posibil sa provina din contrastul culorilor mireasa-alb si moarte-negru, stiind ca in vise exista deseori interpretarea opusa simbolului. Mireasa in vis simbolizeaza viziunea feminitatii proprii, iar nunta si rochia de mireasa reprezinta dorintele ascunse ale oricarei femei tinere, sau o amintire placuta pentru cele casatorite deja. Cu toate astea nu exista motive de ingrijorare daca visezi mireasa, acest vis este unul destul de frecvent din cauza traditiei romanesti in jurul miresei si a evenimentului fericit la care viseaza orice femeie. De asemenea exista multe superstitii privind ziua nuntii si potrivirea dintre mireasa si mire, de aici si frecventa ridicata a acestui vis.

Cautati in dictionar de vise si alte simboluri :
Miros : A mirosi - de te vei visa mirosind ceva, spor in munca ta vei avea, vei dobandi putere, vei avea noroc in ceea ce faci.
Mistret : Conform explicatiilor din dictionar, visul cu mistret inseamna necazuri cu cei din jur, agitatie in suflet, dificultati. Potrivit interpretarilor moderne, visul ...