DICTIONAR DE VISE

APASATI PE BUTONUL PRIMEI LITERE A SIMBOLULUI VISAT

Talmacirea viselor

                   Analizarea si talmacirea viselor este o practica veche, simbolurile viselor au fost gasite si la vechii egipteni, dar in secolul trecut doi faimosi psihologi ,Sigmund Freud si Carl Jung, au schimbat modul talmacirii viselor si impactul acestora asupra mintii umane. Ei au dezvoltat conceptele de personalitate introvertita si extrovertita, subconstientul colectiv, si desi abordarea celor doi este complet diferita Carl Jung s-a impus ca avand o talmacire relevanta.
Persoana cea mai potrivita pentru a talmaci un vis este chiar visatorul, simbolurile si amanuntele ascunse trebuie tratate cu o minte deschisa chiar daca la prima vedere nu au vreun inteles.
Un dictionar de vise va ajuta in talmacirea viselor, simbol cu simbol, concluzia la care ajungeti trebuie sa fie una personala si neinfluentata de alte persoane. Nu trebuie sa cautati un singur simbol dintr-un vis, minim 2-3 va pot face o imagine asupra intelesului, este indicat sa tineti un jurnal cu visele avute pentru a vedea in viitor evolutia acestora datorita unor eventuali factori externi.