DICTIONAR DE VISE

APASATI PE BUTONUL PRIMEI LITERE A SIMBOLULUI VISAT

Vise premonitorii

                   VISE PREMONITORII

O premonitie prin intermediul viselor este o viziune asupra unor evenimente care urmeaza sa se intample, fara a avea o baza sau un suport concret. Premonitiile pot veni in diverse forme : cosmare, mesaje spirituale, intuitie, ele sunt inca una dintre abilitatile psihice pe care le avem cu totii, dar nu toti le putem utiliza.
Fenomenul premonitiei este deseori asociat cu anxietate sau sentimentul unei nesigurante inaintea unui eveniment major, cel mai comun mod de a avea o premonitie este prin intermediul viselor noastre. Nu toate visele contin mesaje despre viitor insa majoritatea persoanelor pot recunoaste cateva vise care au avut o senzatie de premonitie in viata lor pentru ca visele ne ofera o imagine pe care mintea constienta nu o poate recunoaste.
Sentimentul de deja-vu pe care oricine l-a experimentat intr-o anumita situatie este deseori creat de subconstientul nostru dintr-o situatie asemanatoare ivita intr-un vis, din acest motiv nu ne putem da seama de unde apare senzatia de deja-vu. Probabil ca nu avem nevoie de o explicatie stiintifica pentru a crede sau nu in aceste semnale pe care visele ni le dau si pe care le puteti regasi in dictionarul de vise expus in site.
Un exemplu de vis fals premonitoriu este cel in care va visati mireasa, acest gen de vis este foarte des intalnit, fiind printre cele mai cautate simboluri in dictionarul de vise, este un vis care are cu totul alte semnificatii si intelesuri decat cele premonitorii, cititi mai mult la simbolul 'Mireasa'.